Allt som händer runt mig!

Alla inlägg under november 2010

Av Jossan Bergström - 5 november 2010 09:32

Hej idag så ska jag och Mamma ut och rida.Jag på Fabian och mamma på Åna.Det ska bli så hilma roligt. Nu ska jag käka frukost sen ska häst kläderna på och vet ni vad? Jag ska få en till roktbox för mamma har snott min låda där jag har ryktboxarna......Måste gå ska bara slänga in en bild!

Fabian 16 år  

ANNONS
Av Jossan Bergström - 4 november 2010 18:45

Jaha idag har vi satt ihop Åna och Fabian och det gick väldigt bra! Men våra andra hästar vart lite sura för dom fick inte hälsa på Fabian.Och sen när voi skulle ta in Fabian och Åna så lyckades Carol min Shetis få bort plakan vid öppningen i hagen så Carol Bärta Baringa och Balrrina (stavas det så?) rusande så Favbian vart jätte rädd men till slute så kom alla hästar in i sin box.  Nu ska jag spela litre Sims och se på Robinsson sen.Jag tror attt Minhsa eller vad Fan åker ut hon där som inte kunde simma.Jaha nu måste jag gå Hej då!

  Carol 14år

ANNONS
Av Jossan Bergström - 4 november 2010 09:55

Nu har jag vaknat i mitt fina rumm, Jag ska snart åka och hämta fabian ovh släppa in honom med  Åna. Jag har ingen bild på Fabian på den här darton jag har Sannas inte Erikas jag måste gå nu  Hej Då  

Av Jossan Bergström - 3 november 2010 22:28

Jag har städat klart nu...Jag hade skrivet jätte mycket men det vart nått konstigt med darton så det försvann men jag vill visa smailsarna jag har på den här sidan.Och så ska jag säga att Jag har vuxenkalas på Söndan för jag fyller år snart!!!

   

Jag orkar inte lägga in smailsarna...Jag är lat som fan!  Jag vill bara säga att jag ska hämta hem Fabian i morgon..Det  ska bli kul att se hur han rgerar på Åna.  ,så vill jag säga en sak till också när jag är med greta så har jag en tröja som ser u  s å här  hahah.....nu är jag på Skriv humör att jag skriver lite till.Jag vill att alla som läser det här inlägget kommerterar så jag vet hur många som kollar på min blogg.  Måste gå.. God Natt!  

Av Jossan Bergström - 3 november 2010 16:55

Hela dan har jag städat rummet och jag är inte klar än fast klockan är 17:14..Jag är seg inom städnigen. Annars så har vi städat ut rummet där fabian ska vara.Det gick rätt så bra vi vart klara rätt så fort,när vi städade så hittade jag ett pris som mamma har vunnit med sin förra häst Prins.Det var rött och fint tyvärr har jag ingen bild på det.Nu ska jag forsätta städa hej då  

 

Sanna,Viktor och jag


Av Jossan Bergström - 2 november 2010 22:16

Hej jag har just börjat här men det  är okej,Jag ska säga vad jag har gjort idag jag har ridit Fabian och han var jätte duktig,sen åkte vi till Falun för att hämta Sanna det är allt jag har gjort i dag. I morgon får vi se vad som händer!   

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Allt Och Lite Till!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag blogga mer?
 Ja
 Nej
 Nej, du kan lägga ner bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Allt som händer runt mig! med Blogkeen
Följ Allt som händer runt mig! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se