Allt som händer runt mig!

Alla inlägg under mars 2011

Av Jossan Bergström - 15 mars 2011 21:11

Förlåt för jag inte har bloggat dom senaste dagarna,

imorgon ska jag kanske ha lektihon med Fabian för Greta. Ska skriva om idag i morgon!! Måst sova nu innan mamma skriker på mig!.

Sov gott

Av Jossan Bergström - 13 mars 2011 19:54

Fabian är så duktig! Han har börjat lyssna mer på mig och han litar på mig, det är så roligt att han gnäggar när han ser mig på morgonen. Idag så vaknade jag nio, det var söndag så Sanna var redan uppe och packade till Falun. Jag gick upp och såg på tv, mamma hade tagit ut hästarna och gett dom hö. Efter en stund tv tittade så åt jag frukost då sa mamma att vi fick lov att rida efter två tiden för det var så mycket på för Sanna skulle med bussen och Erica till sitt jobb. Så jag satt och såg på tv då fick jag värdens huvudvärk och jag fick lov att ta en tablett, Kl två så skjutsade mamma Sanna till bussen då följde jag med för jag skulle ta ut ett paket. Så vi skjutsade Sanna sen gick jag in till hemköp och hämtade ut Fabians nya grimma och grimskaft eller bara grimskaft för grimman var för stor, funderar om jag ska sälja den eller skickade tillbaka den.. Vi får se. Efter vi hade skjutsade Sanna så gick vi ut och red, vi red samma väg som igår men vi startade där vi brukade sluta eller vad man säger. När vi var nästan hemma så började Åna halta på det benet som har sår så vi fick lov att skritta hela våran trav/galopp väg, men men...När vi kom hem så sadlade vi av och tränade av och jag myste lite med Fabian..Sen så satt vi på täcken för dom hade svettas och tog ut dom. Mamma hade mockat idag för hon visste inte om min huvudvärk skulle ge sig men det gjorde den. Sen så gick in och jag läste på glosera tills i morgon! Sen efter jag hade tränat en timme så gick mamma och jag ut och tog in hästarna och sa Godnatt. Nu sitter jag och bloggar kl snart åtta och då ska jag träna mer på glosorna. Nu ska jag säga varför jag inte rider ensam, det är för att Fabian blir så stirrig utan Åna men i veckan ska jag få ut det ur han för nästan varje dag ska jag rida ensam för mamma jobbar och Åna ska stå för hon haltar. Nu ska jag träna på gloserna

Syns i morgon, Fabian och Jag får stå för bilderna.

     

Av Jossan Bergström - 12 mars 2011 18:34


Det var 52 bilder som Sanna tog på mig, Fabian, mamma och Åna. Jag gick upp kl halv nio, sen såg jag på tv tills kl tolv sen gick jag och mamma ut till hästarna. Jag tog in Fabian och hon Åna. Vi gjorde orning dom sen så tog vi ut dom då tog Sanna kort på när Fabian nästan bugade, hon tog några kort sen så fick vi lov att gå för Åna ville inte stå still. Idag så red vi samma gamla väg igen.. HATAR SNÖN! Den gör så man inte kan rida någonstan nästan, jag vill ha SOMMAR! I dag när vi red såg galoppera vi hela tiden nästan, eller jag och Fabian <3 gjorde det men mamma och Åna travade. Sen gick vi hem efter uneför efter en timme, då tog Sanna kort när jag red barbacka och dom vart jättefina! Jag kommer inte lägga in alla bilder på bloggen det skulle vara för drygt!! hehe känner mig lite lat. Efter vi tog fotorna så tog vi in dom och borstade dom för dom var väldigt svettiga! Idag när dom gick ut så fick dom vara ”nakna” dom hade inga täcken på sig. Nu har vi tagit in dom. Alla hästar och kor står och tuggar på hö!

Syns

  

Snygg fejs jag hade!! fokusera på Fabbe!

Av Jossan Bergström - 11 mars 2011 21:51

Livet leker i mellan åt! Idag när jag kom hem efter skolan ställde pappa upp på att gå ut och rida med mig för mamma skulle till jobbet! Så vi åt mat som var väldigt god!!! Sen så satt vi på oss stallkläderna och tog in hästarna och Fabian gick in direkt och borstade av dom. Jag red Åna och pappa red Fabian men jag tog inga bilder för min kamera är sönder! Sen så red vi, vi skrittade hela tiden men det var roligt för jag trava lite med Åna och Fabian började trava och pappa kan inte travgrejerna så han skrek STANNA hela tiden så det var skritt hela tiden typ. Sen red vi hem och sadlade av och tränsade av sen satt vi på täckena och sen släppte ut dom i hagen. Min pappa hade mockat så vi la in hö och fyllde vi på vatten.Sen gick jag in för kl var bara fem så jag kunde se på tv en stund...Nu är hästarna inne och vatten har vi gett dom!

Syns..

PS: Sanna ska fota mig i morgon så det blir en bildbomb i morgon

   

Mys

Av Jossan Bergström - 11 mars 2011 21:31

Hejsan i jag glömde berätta vad som hände igår efter jag satt på mig ridbyxorna. Jag gick ut och skulle hämta in Fabian, jag gick in i hagen knäppte fast grimskaftet och gjorde mig redo för gå in med honom i ballerinas box men han vägrade, jag försökte flera gånger sen så försökte pappa men vi lyckades inte. Så vi väntade på att mamma skulle komma hem, när mamma kom hem försökte hon flera gånger sen fick hon i honom. Sen så tog jag ut honom in honom flera gånger så han tills slut lärde sig att det inte var farligt, Sen så borstade jag och myste sen tog mamma in Åna och myste med henne.. Vart ingen ridning!


 

Av Jossan Bergström - 10 mars 2011 15:31


Hej, jag slutade kl 14 idag för vi hade inge NO JIPPI!! Men i ställe fick vi hem uppgifter jaja får ta tag i dom...Snart :) Nu snart ska jag gå ut i stallet och mocka åt hästarna kanske blir ridning om mamma kommer hem innan snön äter upp oss, det snör här och det vill jag verkligen inte!!! Jag vill att det ska vara sommar så man kan galoppera i skogen och bada i ån. Och gissa vad? Viktor är här, han ska vara om mysa med Carol undertiden jag och mamma rider. Och nu en nyhet som är väldigt bra, Åna haltar inte och Fabian mår suveränt men det har ju han alltid gjort! Nu vill jag ha hjälp här! Jag har glömt när jag fick Fabian...hehe kan någon hjälpa mig? Om ni kunde skulle jag bli glad. Nu ska jag sätta på ridbyxorna och gå ut.

  

Av Jossan Bergström - 9 mars 2011 21:26

Idag så var jag i skolan, konstigt va? Jag gick upp vid åtta tiden och satt på kläderna käkade frukost. Sen skjutsade mamma mig till skolan, där så hade vi lite rast sen så hade vi mattelektion sen så hade vi rast. Efter rasten så hade vi engelska sen så åt vi mat. efter lunch rasten så åkte vi till biblioteket och jag lånade fyra böcker. Efter vi hade vart där så åkte vi tillbaka till skolan och hade hemkunskap, och du fick vi veta hur man tvättar (som om man inte visste det?) Sen så åkte jag hem och gissa vem som var med och hämtade mig?

Viktor är det rätta svaret, när vi kom hem så åt vi mat sen såg jag lite på tv och klickade på darton och Viktor tjatade att vi skulle gå ut. Idag hade mamma och Erica ridit redan så jag longera bara Fabian. När jag gick ut i hagen så kom Åna fram också det brukar hon inte göra så mamma gick och kolla då hade hon ett sår på högra framben om jag minns, det var inte djupt men det började vid knät och slutade alldeles innan hoven. Så mamma tog in henne samtidigt som Fabian. Jag tog av Fabian täcket sen hjälpte jag och Viktor mamma att göra rent hennes sår och linda det, undertiden stod Fabian och glodde. Sen när vi var klara med det borstade jag Fabian sen satt jag på han longraings tränset. Mamma följde med ut för hon skulle kolla om Åna haltade!

Men det gjorde hon inte!!! ”Pust”

Undertiden så satt Viktor på snöhögen, jag longera Fabian en stund sen så tränade jag på bugningen och lite annat. Mamma gick in med Åna lite innan oss så Fabian vart lite stirrig, sen tog jag in han i boxen efteråt och borstade och satt på han fleecetäcket för min pappa hade varit så snäll och mockat åt mig!! sen gav jag han foder

TACK PAPPA!!!

Sen så tog mamma in sina hästar och Viktor tog in ”Sin häst” Han sköter om Carol.

Sen så gick vi in och åt kladdkaka.

Viktor ska sova hos oss,

Nu ska jag sova Syns!!!!

Kramiz

 

 

Av Jossan Bergström - 6 mars 2011 21:37


Hej..

Jag var så trött igår att jag orkade inte blogga, vi kom hem kl sex igår. Igår så red jag Fabian först på¨morgonen då Greta var ute och gick med Alladin, men Fabian vart käpp och slängde av mig det gick bra!!. Jag skritta nästan hela tiden och travade lite, Greta och jag satt i tre timmar igår och försökte få tag på någon som skulle rida Alladin, undertiden stod hästarna deras lilla hage. Men tillslut så hittade vi en tjej som heter Anna som kunde rida Alladin. Så vi tog in båda hästarna för Fabian hade inte fått springa av sig nog mycket så att han fick följa med och springa runt travbanan några gånger i trav, galopp och skritt så klart. Sen efter vi hade sprungit och skrittat av dom fick dom gå in för kvällen. Vill ni ha detaljer så kolla på http://AlladinTheBest.weddblogg.se


Idag så gick jag och Greta upp kl åtta för vi orkade inte tidigare för vi la oss halv tolv .Vi gick upp och åt frukost och sen så åkte vi till stallet och gav dom frukost inne idag. Sen så tog vi ut dom i hagen och vi gjorde ordning i boxarna. Efter vi hade gjord det så åkte vi till mormor och morfar och åt och sen försökte vi få tag på en som skulle rida Alladin, men vi fick inte tag på någon då kom

kristina och jag frågade om hon ville och hon sa. Så jag och Greta sparkade till stallet, sen kom Kristina och vi sadlade och tränsade båda hästarna och sen så red vi ut en sväng. Det gick bra!

När vi kom tillbaka så hade Tomas Gretas pappa kommit med transporten mamma med. Så vi borstade dom och satt på transportskydden sen åkte dom hem. När jag kom hem så släppte jag ut hästen. Sen kom Tomas och vi åkte hem till han och åt pizza sen gick jag hem och tog in hästarna.

Ska sova nu!
God Natt!


Presentation


Allt Och Lite Till!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag blogga mer?
 Ja
 Nej
 Nej, du kan lägga ner bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards