Allt som händer runt mig!

Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Jossan Bergström - 21 maj 2011 16:34

Nu är jag framme i Falun. Snart ska jag,Sanna ,Erica och Ola åka och se på film. Sanna har nyss målat mitt ansikte med färg så jag måste tvätta det innan jag gå ut. Jag älskar Sannas dator för det finns ljud, våran hemma har inget ljud men den är bra ändå. Jag sitter här, jag kollar ut genom fönstret och jag ville bara skriva en sak:

"Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig."

Bok: När jag hör din röst


Av Jossan Bergström - 21 maj 2011 12:54

Idag drar jag, Erica och Erica och Sannas pappa till Falun för att se Pirates of the Caribbean i främmande farvatten med Sanna som väntar där. Jag hoppas den är bra, men en dålig sak eller vad man ska säga är att Will inte med, men det vore konstigt för han är den ny kapten på den läskiga båten. Efter vi har sett filmen i Falun ska jag sova kvar där Sanna tills i morgon. Kanske Sanna är  snäll och låter mig låna hennes dator så jag kan skriva på bloggen. Vi åker här i från kl 3 och filmen börjar kl 6. Filmen är runt två tmmar tror jag. Idag får Fabian stå för jag har inte haft tid att rida. Men i morgon hinner jag nog, annars kan jag be Erica eller mamma ridan åt mig. I går så red jag och mamma en sväng, sen åkte mamma på fest och jag, Erica och Ericas kompisar såg på Harry Potter och dödsrelikerna, jag har redan sett den men jag älskar den ändå. Nu ska jag kolla så jag har allt jag behöver sen ska jag gå ut och kolla så hästarna har vatten och ge dom middagshö. En sak till vill jag säga GRATTIS VICKAN!

En bild på filmen och en bild på VD (Vampier Diaries)

   

Filmen!

Presentation


Allt Och Lite Till!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag blogga mer?
 Ja
 Nej
 Nej, du kan lägga ner bloggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards